Lyckad festival

Tillsammansfestivalen blev kanonbra! Den positiva energin låg som ett skimmer kring hela platsen. Jag och Fredrik uppträdde på lördagen och vi var båda väldigt nöjda efteråt.

Därefter har jag uppträtt på två partiutfrågningar som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerade, en i Järpen och en i Hallen. Nu på tisdag (9/9) spelar jag på den sista i Duved.

I helgen var jag i Stockholm för ett första produktionsmöte om min kommande skiva. Jag, Fredrik Björns och Erwin Marklund började spåna på hur låtarna skulle kunna arrangeras. Det var kul och inte minst skönt att komma igång. Nu fortsätter arbetet i höst. Jag ska även hoppa in lite som basist i mitt gamla band Hindenburg på två spelningar i oktober.

Den 26-27 september spelar jag på Åre Höstmarknad och på Storulvåns säsongsavslutning (27/9).  Jag kommer även att ingå i Micke Jönssons band då han spelar på Storsjöteatern (18/9). Ni kan se alla kommande spelningar under fliken Live här ovanför.

Vi ses!

Bilderna är tagna av Johanna Mårtensson (www.johannasfotografier.se), kollaget är gjort av Tillsammansfestivalen (www.tillsammansfestivalen.se)