Tillsammansfestivalen!

Ja då har ännu en spelhelg passerat. Jag hann med två framträdanden på Nålbindningsfestivalen i Östersund. Det var mysigt och ett strålande initiativ av Mia Svartholm! Därefter bar det av mot ett bröllop i Sveg. Utan att säga för mycket kan jag säga att det slutade i viss dramatik. Nu är jag tillbaka i Undersåker och laddar inför helgens Tillsammansfestival som jag är med och arrangerar. Vilken festival det kommer bli! Jag kan ärligt säga att jag är stolt över att vara en del av den! Festivalen bygger på en helhetssyn på människan och naturen och det speglas verkligen i programmet. Lokala artister, yoga, mindfulness, kostföreläsningar, forskajak, magistig, nycirkus, berättarföreställning, växtvandring, tryckartält och massor av annat finns med. Dessutom är det helt underbara människor som medverkar, så det kan inte bli annat än bra.

Läs mer om festivalen på www.tillsammansfestivalen.se, eller på Facebook:
 https://www.facebook.com/pages/Tillsammansfestivalen/1434148606800793?fref=ts

Jag kommer att spela mestadels nya låtar tillsammans med min trogne vapendragare Fredrik Björns. Det har kännts kanon när vi har repat, så missa inte det! Vi spelar 17.00 på lördagen.

Vi ses där!