Unik vinterfestival och loopstation

I helgen fortsätter inspelningsarbetet med Markus i Stockholm. Jag ska också träffa Bengt-Anton Runsten och diskutera musikvideo. Annars så har jag nu börjat ett nytt jobb på Studieförbundet vuxenskolan där jag kommer att ha hand om deras i musikverksamhet i framför allt Östersund. Nästa fredag spelar jag på en ny innovativ vinterfestival som heter Kontrast. Ljusinstallationer och musik kombineras i vinternatten och skapar något utöver det vanliga. Här är en länk till Facebook-evenemanget: https://www.facebook.com/events/385610021620926/?fref=ts


Det blir första spelningen då jag kommer att använda mig av en loop-station. Med den kan jag spela in mig själv under tiden jag spelar och på så sätt kunna låta som flera personer på samma gång. Missa inte detta!  

Fredagen efter (alltså 20/2) spelar jag på hotell Clarion i Östersund. Afterwork.

För att se alla spelningar framöver, klicka på Live-fliken här ovanför. Vi ses! 

Loop-station