Kontrast, Clarion, Köja och nu Åland

Vinterfestivalen Kontrast drog omkring hundra människor till fäbodvallen i Bispgården. I en snötäckt glänta omgiven av sprakande eldar möttes besökarna av en självlysande kub. I fäbodvallen serverades mat bland levande ljus och fotogenlampor. Under konserterna såg publiken endast siluetterna av musikerna inuti det fyrkantiga färgfyrverkeriet. Om chansen dyker upp igen rekommenderar jag er att  ta chansen att uppleva detta pionjärprojekt inom scenkonst.
Helgen därefter var det melodifestivalhelg i Östersund. Jag spelade på Afterwork på hotell Clarion. Det var fullt med folk och en härlig feststämning i luften. Dagen efter åkte jag vidare upp till Köja fjällhotell där jag spelade på afterskin där. Stockholmarna hade just fått sportlov och en busslast med nyanlända turister anlände under tiden som jag riggade upp.

I skrivandets stund sitter jag i Stockholm och har just varit på en musikkonferens för Studieförbundet vuxenskolan. Otroligt inspirerande att få en inblick i vilka otroliga möjligheter det finns inom vår verksamhet för utbytesspelningar, musikvideoproduktioner, föreläsningar inom branchkunskap och mycket mycket mer. Nu vill jag bara få en chans att hjälpa en massa andra musiker med att få ta del av allt detta. Sånt som jag själv skulle vilja ha hjälp med! Nu får jag en chans att dela med mig. Härligt!

På lördag drar till Åland med Hindenburg för en spelning i Mariehamn på klubben Dinos.