Jämtlandsturné och Alternativlördag

Då är biblioteksturnén Kultur i Bygden med Folkuniversitetet avslutad. Det var en rolig vecka med extremt intressanta samtal ute på Jämtlands vägar. Mest folk var det i Bräcke där över 70 personer hade hittat dit på lunchen. Efter att dagligen ha lyssnat på Marcus Berglunds intressanta föreläsning om Spanska sjukan känner jag mig insatt i ett fenomen som jag inte alls kände till innan. Rätt otroligt ändå att inte veta något om världens största epidemi som härjade för mindre än 100 år sedan. Tack för det Marcus! Vill även tacka Björn och Gunnar på Folkuniversitetet. Klockrena personer på helt rätt jobb!

I helgen spelade jag på Alternativlördag i Richard Näslins kulturlokal på Frösön. Stämningen var intim med härliga människor, fika och mysig inredning. Calle Hernmarck inledde med att spela horn. Fin kväll!


På onsdag klockan tolv spelar jag på Krokoms bibliotek. Under fredag kväll uppträder jag på Afterfjös på Tivars restaurang på Norderön.

Vi ses!