Back in Sweden!

I am back in Sweden after spending four months in South America and have decided to focus on my music, thanks to a few insights on my journey. I have written some new songs and will record another album within short. In the mean time I have some gigs here in Sweden. Mostly in my home region Jämtland.

Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter fyra månader i Sydamerika. Jag har bestämt mig för att fokusera på musiken framöver, tack vare lite nya insikter från resan. Jag har även hunnit med att skriva lite nya låtar och planerar att spela in en ny skiva inom kort. Under tiden har jag en del spelningar, främst i Jämtand.

Tack till er som kom och hörde mig spela på Vårmarknaden på Jamtli i helgen! Det var två dagar i hållbarhetens tecken. Mycket spännande föreläsningar och ett kanonarrangemang av Hushållningssällskapet som jag var glad över att kunna bidra till! Framöver ser det ut så här just nu med spelningar:

Gigs:

21/5 Birka folkhögskola, Ås, kvällstid
24/5 Locals only, Stortorget, 18-21.30 (flera band, vet inte exakt tid)
6/6 Bygården i Undersåker firar 50 år, spelar med Micke Jönsson, Ove Wulff m.fl., 20.00
25/6 Invigning av Stensdalsstugan (mer info kommer)
22-24/8 Tillsammansfestivalen (mer info kommer)