Jul på Köja och Nyår på Helags

Nu är det jul igen, ja nu är det jul igen…

På juldagen, alltså 25 december, spelar jag traditionsenligt med Stina Wahlén och Fredrik Björns på Köja fjällhotell i Edsåsdalen. Stämsång, gitarr och munspel. Låtar av Crosby, Stills & Nash, Neil Young, Simon & Garfunkel, Beatles etc blandas med modernare inslag och en och annan egen låt.På självaste nyårsaftonen spelar jag på Helags fjällstation. Jag ser fram emot att få fira in det nya året i den mäktiga fjällvärlden under en stjärnbeströdd himmel.

En vecka senare reser jag till Peru och blir borta till den 10 maj, men går att nås på mail.

För övrigt ber jag att få tacka alla som kom till Yoga och livemusik som jag och Elise Hauksson anordnade den 14 december i Undersåker. Tillsammans samlade vi in 2175 kronor till musikhjälpen!