Superhärlig novemberkväll med Tomas Di Leva, Lisa Miskovsky och Velvet Insane

Vilken kväll det blev i fredags i Offerdals kyrka! Velvet Insane öppnade fint. Tomas Di Leva lyckades skapa en intim uppsluppen stämning samtidigt som det bitvis kändes som ett arena-framträdande. Hans roliga anekdoter och publikfrieri satte ribban högt då det var dags för mig. Jag var givetvis tvungen att skoja om att det var min största spelning hittills eftersom jag hade Tomas Di Leva som förband... De närmare 400 personerna som satt i publiken öste kärlek över oss på scenen. Lisa Miskovsky skapade ljudlandskap som jag inte trodde var möjliga med akustisk gitarr och sång. Jag berättade om att jag faktiskt träffat Lisa en gång tidigare då jag var omkring 16 år. Hon spelade på Stora scenen på Storsjöyran där jag jobbade som roddare. Den gången tog jag mod till mig och gick fram och pratade med henne. Nu, cirka fjorton år senare hälsar jag på henne igen och hon säger: "Men du, visst har vi setts förut?". Tydligen har hon väldigt bra ansiktsminne. Jag kan inte annat än känna mig både smickrad och imponerad. Stort tack till Jesper som bokade mig till denna kväll! Den kommer jag att leva på länge.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar