Karneval, odling och en smula glamor

Ja då är jag tillbaka i Östersund efter några händelserika dagar i Uppsala och Stockholm. Jag hann med att umgås med en varghund, träffa några som bodde i en mongolisk hjorta, gå på karneval, odla och en hel del annat.  I lördags spelade jag på Kulturernas karneval i Uppsala och åkte direkt vidare för ett lite annorlunda trubadurgig på Café Opera i Stockholm. Bland kostymer, röda gobelänger och väggmålningar spelade jag Can't buy me love medan pyroteknikladdade shotsbrickor bars in. Samtidigt hade jag fått tjyvkoppla in gitarren i DJ-båset och bygga ett eget mic-stativ av en avspärrningsstolpe, gaffatejp och ett bord. Jag kände mig lite som en sjungande MacGyver.

 Musikvideoinspelningen blev tyvärr framskjuten då Bengan fick jobb i Paris. Det verkar som att det börjar klarna kring releasedatum för skivan nu i alla fall. Slutet av juli verkar kunna fungera. Återkommer så snart det är spikat!

Här under kommer en liten hälsning från Kulturernas karneval. Tack till Inka som skickade filmsnutten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar