Sommar sommar

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, så jag tänkte göra en lite uppdatering.

Öppen scen i Edinburgh (foto: Sara Persson)
För tillfället arbetar jag på nya låtar, mestadels på svenska den här gången. I övrigt har jag medverkat i en dokumentärsatsning för klimatet, uppträtt på öppna scener i Edinburgh i Skottland, spelat på två bröllop och lite annat smått och gott. Jag har även gått en JAK-kurs om räntefri ekonomi (kan starkt rekommenderas) och besökt ett kollektiv i de småländska skogarna. Otroligt inspirerande. Både för livet och musiken. Flera av kollektivmedlemmarna spelar i det grymma bandet Driftwood Company. (kolla in http://www.driftwoodcompany.com/)

Tales from the earth
Eftersom det börjar närma sig en ny inspelning lanserar jag ett erbjudande för er som ännu inte köpt min skiva Tales from the earth. Jag sänker nu priset från 150 till 100 kronor! Maila din adress till wennergren.erik@gmail.com så kommer skivan med posten! Pengarna går till att finansiera nästa skiva.

Vi ses där ute!