Frusna fingrar och en god jul

Hej på er!

För några veckor sedan hade jag min kortaste spelning någonsin. Uppträdandet ägde rum på Östersund skidstadion under World cup-tävlingarna i skidskytte. Första låten gick bra. Jag presenterade även min andra låt, men upptäckte direkt att något var fel. Fingrarna hade helt domnat bort i minusgraderna. Jag fick tacka för mig och gå in i värmen igen.

Nästa spelning är äger rum redan på juldagen. I en mysig och varm pubmiljö på Köja fjällhotell kan man lyssna på mig, Stina Wahlén och Fredrik Björns i något som nu blivit jultradition. Stämsång kombinerat med 60- och 70-talsklassiker kan utlovas.

Därefter blir det hembesök i juldagarna. Via kanonprojektet Skapande hälsa är jag en av flera musiker som kommer att åka runt till ensamma äldre människor och bjuda på underhållning och en pratstund. Dagens ros går till Clara Kempff som drar i trådarna för projektet.

God jul!